STONEMASTER AS & OPPVASKKUM.NO – Raskest, Rimligst & Best service

Selskapet ble stiftet i 2010 og har hovedkontor og lager i Lillestrøm utenfor Oslo. Formålet er å tilby verdenskjente merkevarer innen kjøkken og interiør til lave priser, og yte Norges beste service.

De første årene tilbød vi produksjon og tilpasning av de populære benkeplatene SAMSUNG Radianz Quartz kompositt, og sendte også ferdig tilpassede plater over hele Norge. Etter en arbeidsulykke måtte benkeplateproduksjonen settes på hold, og vi fokuserte da 100% på engros import og distribusjon av oppvaskkummer, blandebatterier og utstyr via nettbutikken OPPVASKKUM.NO.

Handler du hos oss kan vi tilby en unik opplevelse, fordi vi er lidenskapelig opptatt av å ha topp faglig kompetanse. Vi passer på at alt tilbehør er av beste kvalitet og bytter ofte tilbehør gratis, slik at alt passer sammen i form og farge. Under pakking/utsendelse legger vi også med alt du trenger for montering, helt gratis. Vi tenker som så «hvorfor skal alle våre kunder løpe rundt i all verdens butikker for å skaffe tilbehør for montering, når vi vet akkurat hva man trenger«.

Besøk OPPVASKKUM.NO og kom gjerne innom vårt lagerutsalg i Lillestrøm for å se/handle.